Доступність посилання

ТОП новини

Влада Івано-Франківська: готові викупити спорткомплекс, через який голодує учасник війни на Донбасі


Учасник війни на Донбасі розпочав сухе голодування. Відстоює спорткомплекс (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:36 0:00

Учасник війни на Донбасі розпочав сухе голодування. Відстоює спорткомплекс (відео)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив про готовність міської влади викупити спорткомплекс «Олімп», який сьогодні є власністю Прикарпатського національного університету. Про це Марцінків сказав у вівторок, 25 жовтня, на оперативній нараді.

За словами міського голови, він доручив створити комісію, до складу якої повинні увійти представники управління земельних відносин, фонду комунальної власності та правоохоронці.

«Ми офіційно звертаємося до адміністрації Прикарпатського національного університету: місто готове придбати спорткомплекс «Олімп» і зробити з нього форму комунальної власності», – сказав Марцінків.

Очолити комісію міський голова запропонував депутату Івано-Франківської міської ради, учаснику війни на сході України Андріану Волгіну. У понеділок, 24 жовтня, Волгін розпочав безстрокове сухе голодування, вимагаючи повернути спорткомплекс «Олімп» у власність громади міста. Він побоюється продажу спорткомплексу у приватні руки, після чого там не зможуть тренуватися ані діти, ані студенти.

У 2009 році споруду продали Прикарпатському національному університету.

XS
SM
MD
LG