Доступність посилання

ТОП новини

ДТП в Одесі, внаслідок якого загинули 2 людини, сталася через перегони – поліція


ДТП у центрі Одеси, внаслідок якого загинули дві людини, ще три були тяжко травмовані, сталася через автоперегони, заявляє місцева поліція.

Як повідомив заступник керівника головного управління Національної поліції в Одеській області Сергій Махотін, особу водія, який протаранив інший автомобіль і збив трьох людей, встановили, проте йому допомогти втекти з місця події інші учасники перегонів.

«Це ДТП сталося в результаті гонки декількох автомобілів на території міста. Зараз встановлюється другий автомобіль і ті люди, які були в ньому. Тривають оперативні заходи. За тими адресами, де вони прописані, їх поки що немає. Шукаємо», – сказав Махотін.

Автокатастрофа в центрі Одеси сталася через перегони
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:18 0:00

Пізно ввечері 26 жовтня в Одесі сталася автокатастрофа з двома загиблими. За даними поліції, 21-річний водій автомобіля BMW, проїхавши на червоне світло світлофора, врізався у автомобіль «Москвич», після чого виїхав на тротуар і збив трьох пішоходів, які перебували на зупинці громадського транспорту.

Водій і пасажир «Москвича», жителі міста Подольська Одеської області, загинули на місці. Трьох перехожих із тяжкими травмами доставили до медичних закладів. Двом із них зробили часткову ампутацію кінцівок.

Наразі особа підозрюваного встановлена, водій перебуває в розшуку. За даною справою відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. Санкції статті передбачає позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

XS
SM
MD
LG