Доступність посилання

ТОП новини

Голова ДФС Насіров задекларував понад мільйон доларів готівкою


Роман Насіров, голова Державної фіскальної служби
Роман Насіров, голова Державної фіскальної служби

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав електронну декларацію за 2015 рік, вказавши в ній 18 орендованих земельних ділянок та 1 мільйон 160 тисяч доларів, 450 тисяч євро, понад 4 мільйони гривень готівкою. Такі дані розміщені на сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Згідно з документом, Насіров володіє чотирма земельними ділянками у Чернігові та Чернігівській області, ще 18 земельних ділянок в Чернігівській області орендує.

У власності його дружини Катерини Глімбовської є дві земельні ділянки площею 502 та 450 квадратних метрів у Козині Київської області, житловий будинок у Козині площею 414,6 квадратних метра. Також дружина володіє квартирою в Києві площею 157,3 квадратних метра.

Також у спільній власності з дружиною у Насірова задекларовані ще один будинок у Віті Поштовій Київської області площею 199,7 кв. м. та земельна ділянка площею 450 кв. м у Козині.

Також, згідно з декларацією, у подружжя Насірових є годинники відомих марок, ювелірні вироби, шкіряні сумки, шуби, картини, антикварні речі, ікони, колекції вин, монет тощо.

На банківських рахунках голова ДФС має 1,677 мільйона гривень, дружина – 2,884 мільйона гривень. Дружина Насірова також задекларувала готівкою 320 тисяч доларів, 240 тисяч євро, 3,1 мільйона гривень.

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило, що станом на 00:50 30 жовтня в системі електронного декларування зареєстрували 112419 документів.

Подати декларацію посадовим особам першого етапу декларування потрібно до 24:00 30 жовтня 2016 року.

Відповідно до закону «Про запобігання корупції», впродовж 60 днів після запуску системи електронного декларування декларації мають подати особи, які посідають відповідальне й особливо відповідальне становище. Це близько 50 тисяч високопосадовців, серед яких президент, прем’єр-міністр, члени уряду, народні депутати України, заступники міністрів, керівники центральних органів виконавчої влади та їхні заступники.

XS
SM
MD
LG