Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі живе в чужій кімнаті, але має нерухомість у Грузії − електронна декларація


Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі задекларував об'єкти нерухомості загальною площею 7 417 квадратних метри у Грузії, а також 48 тисяч євро готівкою в 2015 році. Про це свідчать дані, наведені посадовцем у електронній декларації за 2015 рік.

Відповідно до інформації в декларації, Саакашвілі володіє в Грузії земельними ділянками,а також житловим будинком у 97 квадратних метрів. Також голова Одеської ОДА задекларував наручні годинники Rolex Deepse stainless steel і Hublot classic fusion. В Одесі він користується кімнатою 54 квадратних метри, власником якої є третя особа.

У звітному році губернатор одержав 38 601 гривню зарплати. На рахунку в банку Societe General Саакашвілі зберігає 57 тисяч доларів і 129 950 гривень у Державному Ощадному банку.

Дружина Саакашвілі Сандра Елізабет Рулофс задекларувала володіння квартирою 280 квадратних метрів у Грузії й 13 тисяч євро на рахунку в банку. Також у декларації Саакашвілі вказав приналежні синові Ніколозу 35 тисяч євро на рахунку в банку ING.

29 травня 2015 року президент України Петро Порошенко надав громадянство екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі, а 30 травня призначив головою Одеської ОДА.

За підсумками 2014 року Саакашвілі задекларував доходи у сумі 97 тисяч доларів.

XS
SM
MD
LG