Доступність посилання

ТОП новини

Деканоїдзе дала керівникам поліції в регіонах півтора місяця на покращення криміногенної ситуації


Хатія Деканоїдзе
Хатія Деканоїдзе

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що у начальників обласних управлінь поліції є півтора місяця на покращення криміногенної ситуації в регіонах. Про це йдеться на сайті Нацполіції за підсумками відеоселекторної наради.

«Через півтора місяця, коли завершиться всеукраїнське відпрацювання, дадуть оцінку роботі кожного начальника обласної поліції, оскільки саме вони відповідають за стан криміногенної ситуації на обслуговуваній території. У разі відсутності результатів голова Національної поліції України має намір клопотати перед міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим про звільнення таких начальників із займаних посад», – йдеться в повідомленні.

Крім того, Хатія Деканоїдзе доручила керівникам регіональних управлінь поліції повністю сформувати службу дільничних офіцерів.

«Ви повинні їздити селами, розмовляти з людьми, з молоддю. У нас повинен бути безперервний процес добору», – сказала голова Нацполіції.

Наприкінці вересня голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила про зростання злочинності в Україні. За її словами, кількість злочинів зросла на 23%.

XS
SM
MD
LG