Доступність посилання

ТОП новини

Охорона вивела Трампа зі сцени під час виступу в штаті Невада


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Кандидат від Республіканської партії на президентських виборах у США Дональд Трамп 5 листопада на кілька хвилин покинув сцену в штаті Невада, на якій виступав перед виборцями. Співробітники служби безпеки вивели його з майданчика через, як з’ясувалося пізніше, вигук когось із натовпу про пістолет. Водночас, як заявили представники спецслужби, ніякої зброї не було виявлено.

Американські ЗМІ пишуть, що чоловіка, з яким пов’язують інцидент, відпустили.

Цими днями кандидати від двох провідних партій США у президентське крісло Гілларі Клінтон та Дональд Трамп проводять зустрічі у штатах, де є найбільша кількість виборців, які не визначилися за кого голосувати.

Так, у Трампа триває напружений графік поїздок до штатів Айова, Міннесота, Мічиган, Пенсильванія, Вірджинія, Флорида, Північна Кароліна і Нью-Гемпшир. Клінтон тим часом проводить зустрічі у Філадельфії, Клівленді, Пенсильванії.

Згідно з даними останнього опитування, проведене газетою Washington Post спільно з телеканалом ABC News, кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон за два дні до виборів випереджає свого суперника-республіканця на 5%. Згідно з опитуванням, 48% виборців можуть проголосувати за Клінтон, тоді як 43% опитаних висловили готовність віддати свій голос за Трампа.

XS
SM
MD
LG