Доступність посилання

ТОП новини

Влада Австралії перевіряє інформацію про викрадення свого громадянина в Афганістані


Влада Австралії намагається перевірити достовірність повідомлення про те, що одного з громадян країни викрали бойовики в Афганістані.

«Посольство Австралії в Кабулі здійснює термінові запити щодо повідомлень про викрадення австралійця в Кабулі», – повідомив речник МЗС в Канберрі. Дипломатична установа в заяві 6 листопада вказує на те, що через «характер події» не надаватиме поки жодних додаткових коментарів.

Афганський телеканал Tolo News сьогодні повідомив про викрадення під дулом пістолета жінки з Австралії. За даними каналу, це сталося в центральному районі Кабула Калаі Фатуллах. Жінка, як вважають, працює в неурядовій організації в Афганістані.

За цей рік вже було декілька повідомлень про викрадення іноземців, що працюють в Афганістані, серед яких були і двоє австралійців. Так, у серпні була звільнена із заручників Керрі Джейн Вілсон, яку викрали в квітні з офісу благодійної організації в східному місті Джалалабаді. Інший австралієць, викладач Американського університету Кабула, був викрадений в серпні.

XS
SM
MD
LG