Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили понад півсотні обстрілів за добу – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що підтримувані Росією бойовики 6 листопада 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За цим повідомленням, на Маріупольському напрямку зафіксовано 32 провокації. Зокрема, в районах Мар’їнки, Павлополя, Талаківки та Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 та 120 міліметрів, а в Широкиному застосували також ствольну артилерію 122 та 152 калібрів, твердять українські військові.

На Луганському напрямку сепаратисти 12 разів порушили режим припинення вогню, на Донецькому напрямку відбулося 8 обстрілів, ідеться в ранковому зведенні штабу АТО.

В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових у спробі прориву на півдні контрольованої сепаратистами території, а також обстрілах околиць Донецька, Горлівки, Докучаєвська та Ясинуватої.

В угрупованні «ЛНР» заявляють про масований обстріл міста Первомайська з боку Збройних сил України.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG