Доступність посилання

ТОП новини

США: напівголі жінки протестували проти Трампа на його дільниці


Дональд Трамп із дружиною Меланією голосують на дільниці у Нью-Йорку через кілька годин після жіночого протесту, 8 листопада 2016 року
Дональд Трамп із дружиною Меланією голосують на дільниці у Нью-Йорку через кілька годин після жіночого протесту, 8 листопада 2016 року

У США дві напівголі жінки влаштували акцію протесту на виборчій дільниці у Нью-Йорку, де голосує кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Протест відбувся за кілька годин до того, як Трамп прийшов голосувати.

Учасниці протесту, членкині американського відділку феміністського жіночого руху «Фемен», започаткованого свого часу в Україні, вигукували критичні щодо Трампа гасла. Їх затримала поліція.

За законами США і штату Нью-Йорк, акції за чи проти кандидатів на виборчих дільницях чи безпосередньо біля них вважаються злочином. Поліція заявила, що висунула жінкам відповідні звинувачення.

Дональд Трамп у перебігу виборчої кампанії багато разів виступав із принизливими чи й непристойними заявами стосовно жінок. Але він відкидає звинувачення критиків у женоненависництві чи сексизмі.

Дональд та Меланія Трамп проголосували на виборах в США (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:01 0:00

У вівторок у США відбуваються вибори президента. Ще одна з двох провідних кандидатів – висуванець Демократичної партії Гілларі Клінтон.

XS
SM
MD
LG