Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі нагадав про своє знайомство з Трампом


Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі (п) та американський політик Дональд Трамп, 2012 рік (архівне фото)
Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі (п) та американський політик Дональд Трамп, 2012 рік (архівне фото)

Голова Одеської облдержадміністрації, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі нагадав про своє знайомство з Дональдом Трампом, який веде перед у президентських перегонах у США.

Facebook-сторінка Саакашвілі тепер відкривається обкладинкою із його фотографією з Трампом, яку супроводжує такий текст: «Знайомий з ним понад 20 років, ми товаришуємо. Я це обережно передбачав. Сильна особистість з непередбачуваною політикою. Ми повинні бути обережні і організовані більше, ніж будь-коли».

У своєму іншому повідомленні Саакашвілі також процитував заяву Трампа, зроблену ним у 2012 році після поїздки до Тбілісі та Батумі: «Лідери великих країн їздять у Грузію вчитися у Саакашвілі, він один з найкращих світових лідерів і Грузія під його керівництвом процвітає».

У США завершилося голосування на виборах президента. Останніми закрилися виборчі дільниці у найвіддаленішому північному штаті Аляска. Це сталося о 8:00 за київським часом.

За результатами підрахунку голосів у штатах, які проголосували раніше, республіканський кандидат на посаду президента США Дональд Трамп наближається до перемоги. Станом на 8:55 за Києвом він має підтримку 264 виборників із необхідних 270.

XS
SM
MD
LG