Доступність посилання

ТОП новини

У Торецьку внаслідок обстрілу бойовиків загинув 30-річний чоловік – поліція


Наслідки одного з обстрілів Торецька (архівне фото)
Наслідки одного з обстрілів Торецька (архівне фото)

Цивільний 1986 року народження загинув у Торецьку на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу з боку підтримуваних Росією бойовиків. Про це 9 листопада повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області.

За цими даними, обстріл відбувся 8 листопада ввечері.

«Снаряди бойовиків поцілили у житлові будинки, розташовані по вулиці 8 Березня селища Новгородське в місті Торецьку. Від вибуху снаряду біля свого будинку загинув молодий чоловік», – ідеться в повідомленні.

На місці події працюють поліцейські, які надають допомогу жителям і фіксують наслідки злочину.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Раніше 9 листопада штаб української воєнної операції заявив, що підтримувані Росією бойовики 8 листопада 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинуватили в обстрілах околиць Донецька, Горлівки та півдня контрольованої сепаратистами території.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG