Доступність посилання

ТОП новини

На каналі Шустера заявляють про постанову суду на обшук їхнього приміщення та помешкання телеведучого


Савік Шустер
Савік Шустер

Печерський районний суд Києва виніс рішення про проведення обшуку за місцем проживання телеведучого Савіка Шустера і на його телеканалі «3S.tv». Про це йдеться в повідомленні каналу на сторінці у Facebook.

«Суддя Печерського суду на закритому засіданні, без присутності наших адвокатів, виніс постанову про проведення обшуку за місцем проживання Савіка Шустера і на телеканалі «3S.tv», – йдеться в повідомленні.

На сторінці розміщено копію постанови суду, з якої буцімто випливає, що рішення про обшуки суд Києва виніс ще 2 листопада за клопотанням прокурора у справі за фактом податкової перевірки. Вказується на кримінальне провадження від 5 жовтня 2015 року за частинами 2-3, ст. 212 Кримінального кодексу України «ухилення від сплати податків».

В рамках кримінального провадження нині триває досудове розслідування, згідно з відомими раніше деталями якого, громадянин Канади Савік Шустер вісім років тому взяв кредит на 1,34 мільйона євро, та не сплатив його вчасно.

У квітні цього року Київський міський центр зайнятості анулював телеведучому Шустеру дозвіл на роботу в Україні через «недостовірні дані в документах». Пізніше це рішення призупинила Держслужба зайнятості.

Савік Шустер веде політичне ток-шоу «Шустер Live» на телеканалі «3S.tv», він є гендиректором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіо».

XS
SM
MD
LG