Доступність посилання

ТОП новини

Ключові траси в Києві почищені – Кличко


Головні траси і мости у Києві почищені, заявив в ефірі Радіо Свобода 14 листопада міський голова столиці Віталій Кличко. За його словами, в ніч на 14 листопада працювала вся снігоприбиральна техніка міста.

«Ключові траси, магістралі, мости почищені, посипані піском із сіллю. Нам ще залишається прибрати двори і маленькі вулиці. Ключове завдання – повернути місто до свого нормального життя – ми виконали. Залучено 386 одиниць техніки, яка займається лише прибиранням снігу. Але ми вивели увесь склад нашої техніки, яка є: всі трактори, вся мала техніка, «Київатодор» працював усю ніч без перерви», – сказав Кличко.

Станом на 9:00 автомобільні затори в Києві, за даними «Яндекс. Затори», сягали позначки 6 балів (максимальна оцінка, «швидше рухатись пішки», становить 10 балів).

У Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються сніг із дощем, у Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій опади є місцями, в Одеській, Миколаївській, Херсонській — іде дощ, на решті території країни без опадів.

Як повідомили у Мінінфраструктури, через снігопади ускладнено проїзд автотранспорту і окремих поїздів. Деякі регіони заявили про припинення у понеділок навчання в школах та обмежили в’їзд до міст великогабаритного транспорту.

За інформацією Українського гідрометцентру, в другій половині дня 14 листопада циклон, що спричинив негоду, вийде за межі України.

XS
SM
MD
LG