Доступність посилання

ТОП новини

Шухевич заявляє, що не мав наміру виступати із закликом про імпічмент президента


Депутат Радикальної партії Юрій Шухевич, син Романа Шухевича
Депутат Радикальної партії Юрій Шухевич, син Романа Шухевича

Народний депутат України від фракції Радикальної партії Юрій Шухевич заявляє, що не мав наміру виступати у Верховній Раді із закликом про імпічмент президента. Про це він сказав в коментарі виданню «Гордон».

Шухевич назвав інцидент, який стався сьогодні під час його виступу у Верховній Раді, «непорозумінням».

«Нічого у Верховній Раді не відбулося. Все в порядку. Конфлікту з Олегом Ляшком у мене немає. Вийшло невелике непорозуміння, від кого я повинен був виступати. Парубій сказав, що час на виступи вже закінчується. Може виступити тільки «Батьківщина». І мені тоді запропонували виступити від них. Потім була перерва, і я виступив відразу від двох фракцій», – пояснив Шухевич.

За його словами, він сказав з трибуни все, що планував, виступ стосувався мирних переговорів щодо Донбасу, які проходять у Мінську.

Депутат також спростував інформацію, що в його промові нібито мали прозвучати тези щодо імпічменту президента.

«Запитуйте у тих, хто про це говорить. Я не збирався говорити про імпічмент», – наголосив він.

Шухевич також зазначив, що не має інформації, яку озвучив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко, про підготовку замаху на нього.

Сьогодні під час виступу у Раді голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Шухевичу загрожує небезпека, і закликав надати депутатові державну охорону.

Під час ранкового засідання Шухевича підвели до трибуни, і він мав намір виголосити промову, але в останній момент Ляшко зупинив його. Пізніше він звинуватив представників фракції «Батьківщина» у спробі використати Шухевича для дестабілізації ситуації в Україні. Згодом лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Шухевич звернувся до неї з проханням надати можливість йому виступити у Верховній Раді.

XS
SM
MD
LG