Доступність посилання

ТОП новини

Через вибух у житловому будинку у Кривому Розі двоє людей у тяжкому стані


Будинок, де стався вибух, Кривий Ріг, 20 листопада 2016 року (фото з сайту ДСНС)
Будинок, де стався вибух, Кривий Ріг, 20 листопада 2016 року (фото з сайту ДСНС)

У неділю у Кривому Розі Дніпропетровської області стався вибух в одній з квартир житлового будинку. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

«20 листопада о 14:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух у житловому будинку за адресою Кривий Ріг, Покровський район, проспект Едуарда Фукса, 48. Після прибуття на місце події встановлено, що вибух з наступним горінням стався у двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку», – мовиться в повідомленні.

За даними ДСНС, хоч вибух стався вранці, рятувальників викликали лише після обіду. Повідомляється, що через вибух постраждали два чоловіки 36 та 59 років.

За інформацією з лікарні, обоє госпіталізованих перебувають у тяжкому стані. В одного з чоловіків опіки обличчя та рук, в іншого – голови, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок.

Як повідомив кореспондентові Радіо Свобода заступник міського голови Кривого Рогу Олександр Катриченко, вибух був «побутового характеру». За його словами, міська влада виділила кошти жителям будинку для відновлення дверей та вікон, пошкоджених вибухом. Конструкція самого будинку не постраждала.

Причина вибуху наразі невідома. Триває розслідування.

XS
SM
MD
LG