Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко нагородив депутата Яроша орденом Богдана Хмельницького


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Президент України Петро Порошенко нагородив депутата Верховної Ради Дмитра Яроша орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Відповідний указ опублікований на сайті Адміністрації президента.

Ярош нагороджений як учасник антитерористичної операції за «особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України».

Ярош є одним із засновників партії «Правий сектор». У листопаді 2015 року Дмитро Ярош оголосив про складання повноважень провідника руху. Згодом у «Правому секторі» зауважили, що заяві Дмитра Яроша про складання повноважень провідника руху передувало «неприйняття революційної стратегії».

У грудні 2015 року колишній очільник «Правого сектора» Ярош оголосив про вихід із організації та створення нового руху. Тоді він зазначив, що постала необхідність участі у процесах державотворення без радикалізму. Згодом Ярош заявив, що очолюваний ним новий національний рух «Державницька ініціатива Яроша» (ДІЯ) братиме участь у виборах.

XS
SM
MD
LG