Доступність посилання

ТОП новини

Поліція шукає невідомих, які вночі кидали пляшки із запалювальною сумішшю біля «Інтера»


Поліція Києва заявляє, що шукає невідомих, які минулої ночі кидали пляшки із запалювальною сумішшю неподалік від будівлі телеканалу «Інтер». За повідомленням, відкрите кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу».

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, близько півночі до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло кілька повідомлень про те, що на прилеглу до адміністративної будівлі телеканалу на вулиці Дмитрівській територію невідомі кинули пляшки із запалювальною сумішшю.

«По прибуттю на місце події працівники поліції опитали охоронця, який розповів: почувши кілька звуків, схожих на вибухи, побачив на екранах камер відеонагляду, як декілька чоловіків біжать у напрямку адмінбудівлі, та полум’я. Разом з колегами він вибіг на вулицю зі своїми вогнегасниками, погасив загоряння і викликав поліцію», – йдеться в повідомленні.

Як заявили в поліції, ніхто не постраждав.

При огляді місця події правоохоронці виявили і вилучили залишки скляних пляшок і ще одну нерозбиту, закорковану ганчіркою пляшку з речовиною. Вилучене направили на експертне дослідження.

4 вересня на вулиці Щусєва в Києві біля офісу компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці» для «Інтера», невідомі підпалили шини, потім кинули у приміщення димову шашку, сталася пожежа. Поліція розслідує цей інцидент. За даними силовиків, по медичну допомогу звернулися сім людей.

Телеканал «Інтер» заявив, що у результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

Телеканал «Інтер» уже неодноразово пікетували, зокрема у лютому через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

XS
SM
MD
LG