Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі один військовий загинув, 2 поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі один український військовий загинув, ще двоє поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, порушення режиму тиші вчора були на всіх напрямках, зокрема, на луганському напрямку бойові дії велися в Станиці Луганській, під Слов’яносербськом та в Попаснянському районі, а на донецькому напрямку відбулися обстріли в авдіївській промзоні, в Кам’янці й Опитному.

На маріупольському напрямку, за даними Лисенка, обстріли з важкого озброєння тривають у Мар’їнському районі та біля Азовського моря.

«Найбільша кількість ворожих обстрілів припала на Широкине. Продовжують активно стріляти ворожі снайпери», – сказав він.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили обстріли їхніх позицій біля Горлівки, Зайцева, Ясинуватої, села Спартак, Старомихайлівки, Трудівського і Докучаєвська. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що ЗСУ два рази обстріляли позиції бойовиків минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG