Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі загинув один військовий, троє поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу у результаті бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, троє поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку підтримувані Росією бойовики вчора порушили режим тиші в Станиці Луганській, на ділянці фронту Жовте – Кримське і у Попаснянському районі.

На донецькому напрямку, як повідомив Лисенко, обстріли були в авдіївській промзоні, на світлодарській дузі та в Зайцеві.

«На маріупольському напрямку бойові дії тривають практично по всьому фронту, проте левова частка ворожих обстрілів припадає на Красногорівку та приморські рубежі. Противник активно застосовує снайперів, міномети та бронетехніку», – сказав Лисенко.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили обстріли їхніх позицій на околицях Донецька, Ясинуватої і Докучаєвська. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що ЗСУ три рази обстріляли позиції бойовиків.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG