Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі стріляли на всіх напрямках – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що підтримувані Росією бойовики 19 грудня здійснили 47 обстрілів на всіх оперативних напрямках, а найбільше – на Маріупольському.

«Зі 122-міліметрової артилерії були обстріляні Широкине та Водяне. Широкине впродовж доби потрапляло під вогонь мінометів, озброєння БМП і танків. Мінометних обстрілів також зазнали позиції в районі Новотроїцького, Мар’їнки і Талаківки», – інформує штаб АТО.

На Донецькому напрямку бойовики зі 122-міліметрової артилерії та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Луганське, обстріли також зафіксовані і в інших місцевостях на Луганському та Донецькому напрямках, твердять українські військові.

В угрупованні «ЛНР» українських військових звинувачують у підготовці масштабного наступу на Дебальцеве і стверджують, що Збройні сили України обстрілюють позиції так званої «народної міліції» на цьому напрямку.

В угрупованні «ДНР» заявляють про обстріли околиць Донецька та Горлівки з боку українських військових.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG