Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі встановили надбавки до зарплати меру та заступникам


У Кривому Розі встановили щомісячні надбавки і премії до зарплат меру та його заступникам. Відповідне рішення депутати Криворізької міської ради ухвалили 21 грудня на черговій сесії міськради.

За рішенням, міському голові, першому заступнику міського голови та заступникам міського голови встановили надбавки «за вислугу років» та «за високі досягнення у праці», а також щомісячні премії. У переліку ухвали, зокрема, зазначається, що пресії восьми високопосадовців коливаються від 185% до 265%. Щомісячна премія міського голови Юрія Вілкула визначена у розмірі 195%.

За даними міської ради, за це рішення проголосували 38 депутатів, усього у раді – 62 депутати.

Водночас у фракціях, опозиційних до міського голови, заявили, що не підтримували це рішення. Так, керівник фракції «УКРОП» у Криворізькій міській раді Микола Колесник повідомив, що фракція повним складом проголосувала «проти».

Представник фракції «Сили людей» Юлій Морозов також на сторінці у Facebook виклав рішення міськради, зазначивши на адресу міської влади: «Рука не здригнулася собі грошенят накинути».

За рішенням сесії міськради, зарплати з надбавками та преміями посадовці міськради почнуть отримувати з січня 2017 року.

XS
SM
MD
LG