Доступність посилання

ТОП новини

НАЗК направило до суду ще 6 адмінпротоколів про невчасне подання е-декларацій


Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 6 адміністративних протоколів про неподання та несвоєчасне подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Про це йдеться в повідомленні на сайті НАЗК з посиланням на ухвалене на черговому засіданні рішення.

«Згідно з протоколами, уповноважені особи НАЗК виявили випадки невчасного подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, за 2015 рік без поважних причин. Документи складено відповідно до частини третьої статті 12 Закону України «Про запобігання корупції» та Порядку оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів НАЗК», – йдеться в повідомленні.

15 грудня НАЗК повідомило, що передало до суду перших чотирьох адміністративних протоколів про несвоєчасне подання чиновниками електронних декларацій.

31 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Українські чиновники задекларували 30 мільярдів гривень коштів, майже половина з яких – готівкові. Також чиновники задекларували велику кількість рухомого й нерухомого майна.

XS
SM
MD
LG