Доступність посилання

ТОП новини

США і Росія не зможуть домовитися про обмін «Крим на Донбас» – експерт


Богдан Яременко
Богдан Яременко

Новообраний президент США Дональд Трамп та президент Росії Володимир Путін не зможуть домовитися про обмін у форматі «Крим на Донбас». Про це в ефірі Радіо «Донбас.Реалії» заявив експерт-міжнародник, глава правління благодійного фонду «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко.

«Основа політики щодо Криму може бути і повинна закладатися винятково Україною. І в принципі від того, як себе поводитимуть іноземні держави, в тому числі і які можуть допомагати нам... Це може або відкласти вирішення цього питання, так як його бачить Україна у часі, але не може змінити нашої позиції. Тут визначальна позиція України», – сказав Яременко.

Дональд Трамп, який вступає на посаду 45-го президента США 20 січня, неодноразово заявляв про бажання поліпшити відносини з Росією, схвально відгукуючись про її лідера Володимира Путіна.

17 січня народний депутат України Надія Савченко в ефірі телеканалу «112 Україна» заявила, що повернути Донбас під контроль України мирним шляхом можна у разі тимчасової відмови від прагнення повернути анексований Крим. Ця заява викликала хвилю критики.

Радіо «Донбас.Реалії» є проектом Української редакції Радіо Свобода, що подає новини і їхній аналіз із обох боків лінії розмежування. Радіо «Донбас.Реалії» мовить у Маріуполі на частоті 88 FM, Авдіївці 95,7 FM, Бахмуті 87,9 FM, Волновасі 100,3 FM, Щасті 88 FM, Мар’їнці 95,3 FM, в Слов’янську та Краматорську 90,4 FM, Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному 88,2 FM, а також в ефірі Громадського радіо з 19:00 до 20:00 та радіо «Пульс» з 06:10 до 07:00.

XS
SM
MD
LG