Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок нічного обстрілу Авдіївки 2 лютого зруйновані 8 будинків – поліція


Підтримувані Росією бойовики 2 лютого близько 3:40 здійснили новий артилерійський удар по Авдіївці. Про це повідомляє поліція Донецької області.

«Наразі інформації про загиблих та постраждалих немає. На цей час відомо, що внаслідок обстрілу зруйновано 8 будинків. На місцях обстрілів зараз працюють поліцейські, слідчо-оперативні групи документують наслідки артудару, надають допомогу», – ідеться в повідомленні.

Водночас голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вказує, що «ніч в Авдіївці пройшла відносно спокійно, хоча було чути, як на околицях по позиціях наших військових лупили гради і важка артилерія».

«О 9:00 у загальноосвітній школі №7 Авдіївки розпочалось навчання. Сюди прийшли вчителі та учні з інших шкіл. Завдяки коксохіму, температура теплоносія в тепломережах міста становить 55 градусів. Це дає у помешканнях температуру близько 17 градусів тепла», – повідомив Жебрівський.

Останнім часом на Донбасі загострилася ситуація, зокрема, від 29 січня тривають запеклі бої неподалік Авдіївки. Сторони конфлікту звинуватили одна одну у спричиненні цих боїв, а також заявляють про жертви серед мирного населення внаслідок обстрілів.

XS
SM
MD
LG