Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі вимагають відставки начальника обласного управління поліції


У Дніпрі вимагають відставки начальника обласного управління поліції, 20 лютого 2017 року
У Дніпрі вимагають відставки начальника обласного управління поліції, 20 лютого 2017 року

У Дніпрі біля обласного управління поліції вимагають відставки керівника поліції Ігоря Репешка. В акції беруть участь кілька десятків учасників.

Активісти – члени міської спілки ветеранів АТО та громадської організації «Рух «Вільна доля» – звинувачують керівництво поліції в «бездіяльності» щодо закриття «наливайок» та залів гральних автоматів у місті та області.

Як розповів Радіо Свобода секретар громадської організації «Рух «Вільна доля» Денис Розов, у Дніпрі активісти виявили майже 2,5 тисячі незаконних пунктів продажу алкоголю, в області – понад 1 тисячу залів гральних автоматів, але щодо закриття їх «є перешкоди».

«Ми понад півтора року займаємося закриттям незаконних залів ігрових автоматів і так званих «наливайок». Ми здійснюємо нашу роботу спільно з патрульною поліцією міста, патрульна поліція з нами активно співпрацює. Однак чиняться перешкоди – з боку слідчо-оперативних груп райвідділів, які, приїжджаючи на місце, відмовляються вилучати незаконну алкогольну продукцію, посилаючись на норми закону, а дехто прямо каже, що не може це зробити без вказівки «згори», – заявив Розов.

Активісти оголосили, що їхня акція протесту під будівлею обласної поліції буде безстроковою.

Водночас в обласному управлінні поліції у понеділок заявили, що готові до співпраці з активістами, які виявляють незаконні точки продажу алкоголю й гральні зали, і попросили в мітингувальників повний список виявлених ними незаконних об’єктів.

Як зазначив начальник обласного управління поліції Ігор Репешко, після отримання повної інформації та її перевірки поліція буде готова розпочати спільну роботу.

XS
SM
MD
LG