Доступність посилання

ТОП новини

Держприкордонслужба: бойовики вранці обстріляли контрольний пункт «Мар’їнка»


Люди на пропускному пункті «Мар’їнка», архівне фото
Люди на пропускному пункті «Мар’їнка», архівне фото

Державна прикордонна служба заявляє, що підтримувані Росією бойовики сьогодні вранці обстріляли контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) «Мар’їнка».

Як повідомляє прес-служба відомства, бойовики вели вогонь із гранатометів і стрілецької зброї, також біля контрольного посту розірвалися гранати.

За даними прикордонників, обстріл вівся з боку населеного пункту Олександрівка, що розташоване на непідконтрольній українські владі території.

«Громадян і транспортних засобів на посту «Мар’їнка» під час обстрілу не було. Постраждалих серед цивільних осіб і військовослужбовців немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали», – йдеться у повідомленні.

Бойовики з угруповання «ДНР» цих звинувачень не коментують, проте, у свою чергу, заявляють, що українські військові минулої доби обстрілювали околиці Донецька, Яснуватої і Докучаєвська.

Контактна група зі врегулювання ситуації на Донбасі неодноразово оголошувала режим тиші на сході України, проте обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні перемир’я.

XS
SM
MD
LG