Доступність посилання

ТОП новини

До Балаклії їдуть два пожежні потяги «Укрзалізниці» – Мінінфраструктури


Два пожежні потяги «Укрзалізниці» їдуть з метою локалізації та гасіння пожежі на військових складах, розташованих неподалік міста Балаклія Харківської області.

«Наразі вони перебувають на станції Шебелинка (це менш як півгодини до станції Балаклія – ред.) та чекають подальших вказівок від ДСНС», – повідомив у Facebook заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

«Персонал залізничної станції у місті Балаклія евакуйовано. За необхідності «Укрзалізниця» готова надати потяги для евакуації населення. Наразі таких запитів не надходило. «Украерорух» тимчасово закрив небо в радіусі 40 кілометрів від місця події», – додав чиновник.

Зранку 23 березня в місті Балаклія Харківської області на території військового складу тривають вибухи різної інтенсивності. Пожежа з подальшою детонацією боєприпасів розпочалася о 2:46.

«З можливої зони ураження (міста Балаклія та двох прилеглих населених пунктів Балаклійського району) проводиться евакуація», – повідомили в ДСНС. Нині Балаклію та прилеглі села залишили вже понад 20 тисяч людей.

Диверсію назвав головною причиною вибухів на складах зброї в Балаклії головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

XS
SM
MD
LG