Доступність посилання

ТОП новини

МЗС: українців немає серед постраждалих від теракту в Лондоні


Медики на місці нападу, 22 березня 2017 року
Медики на місці нападу, 22 березня 2017 року

Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України заявляє, що українців немає серед постраждалих внаслідок нападу в центрі Лондона, що стався 22 березня.

«Поліція Лондона повідомила список загиблих і поранених. Українців серед них немає», – йдеться в повідомленні департаменту в Twitter.

Раніше керівник управління консульського забезпечення державної консульської служби МЗС Василь Кирилич повідомив Радіо Свобода, що британська поліція встановила громадянство осіб, які постраждали унаслідок теракту 22 березня у середмісті Лондона, і працює з посольствами країн, чиї громадяни постраждали. До українського посольства поліцейські не зверталися, додав він.

Напади в Лондоні: поліція розглядає інцидент як теракт (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:29 0:00

За даними поліції британської столиці, 22 березня нападник спершу збив автомобілем кількох перехожих на Вестмінстерському мосту, а потім вдарив ножем поліцейського біля будівлі парламенту. Загинули чотири людини, зокрема і сам нападник, якого застрелила поліція, десятки людей поранені, із них сім перебувають у критичному стані.

Відповідальність за напад взяло на себе екстремістське угруповання «Ісламська держава».

XS
SM
MD
LG