Доступність посилання

ТОП новини

МЗС: немає даних про постраждалих українців через вибух в Санкт-Петербурзі


Станція метро в Санкт-Петербурзі після вибуху, 3 квітня 2017 року
Станція метро в Санкт-Петербурзі після вибуху, 3 квітня 2017 року

Міністерство закордонних справ України заявляє, що наразі немає інформації про постраждалих українців внаслідок вибуху в Санкт-Петербурзі.

«Станом на 19:40 офіційних повідомлень про наявність серед загиблихі постраждалих у Санкт-Петербурзі громадян України немає», – мовиться у повідомленні консульської служби МЗС у twitter-і.

Вибух у вагоні метро в Санкт-Петербурзі стався між станціями «Сінна площа» і «Технологічний інститут» 3 квітня близько 15:00. За уточненими даними, внаслідок вибуху загинули 10 людей. За даними місцевої влади, унаслідок вибуху в метро Санкт-Петербурга в медичні заклади доставили 43 постраждалих, серед них – дитина.

Президент Росії Володимир Путін, який перебував на той час в Санкт-Петербурзі, заявив, що правоохоронні органи з’ясовують причини вибуху в петербурзькому метро і розглядають усі варіанти – і побутові, і кримінальні, а також пов’язані з тероризмом.

Офіційний представник Генеральної прокуратури Росії Олександр Курінний в ефірі телеканалу «Росія-24» назвав терактом вибух у Санкт-Петербурзі. Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом вибуху.

Кадри з метро російського Петербурга після вибуху (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00


XS
SM
MD
LG