Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: бойовики продовжують обстріли на Донбасі, 4 українських військових поранені


У штабі АТО заявляють, що на Донбасі внаслідок бойових дій четверо військовослужбовців Збройних сил України поранені.

Як повідомляє прес-центр штабу, підтримувані Росією бойовики продовжують порушувати режим тиші, сьогодні вони 24 рази порушили перемир’я.

За даними штабу, сепаратисти застосовували міномети калібру 120 міліметрів щодо позицій ЗСУ поблизу населеного пункту Водяне, міномети калібру 82 міліметри – біля населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Кам’янка та Катеринівка.

З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по опорних пунктах українських військових фактично вздовж усієї лінії розмежування, додають у штабі.

Сепаратисти з угруповань «ДНР»і «ЛНР», у свою чергу, звинувачують українських військових у порушеннях режиму тиші з боку ЗСУ.

12 квітня у ході засідання в Мінську Тристороння контактна група підтвердила свою прихильність рішенню щодо повного дотримання режиму припинення вогню напередодні Великодніх свят.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG