Доступність посилання

ТОП новини

У Києві напали на співробітників фельд’єгерської служби – поліція


 Залізничний вокзал міста Київ
Залізничний вокзал міста Київ

У Києві на залізничному вокзалі невідомі напали на трьох працівників фельд’єгерської служби, які здійснювали супровід документів.

Як повідомила речниця Національної поліції в Києві Оксана Блищик, невідомі відібрали у співробітників служби кілька сумок з кореспонденцією і два пістолети Макарова.

«Зловмисники нанесли працівникам фельд’єгерської служби тілесні ушкодження, після чого одного із них госпіталізували. Після скоєного правопорушники втекли з місця події на автомобілі», – написала Блищик на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент стався 28 квітня ввечері на платформі центрального залізничного вокзалу.

Тривають оперативно-розшукові заходи щодо затримання підозрюваних.

Поліція відкрила кримінальні провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) та частиною 2 статті 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем).

Державна фельд’єгерська служба України, яка діє при Адміністрації зв’язку України, забезпечує приймання, обробка, перевезення та доставка (вручення) кореспонденції, що містить відомості, які становлять державну таємницю або службову інформацію, офіційної кореспонденції та дипломатичної пошти.

XS
SM
MD
LG