Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Кличко програв боксерський поєдинок британцю Ентоні Джошуа


Володимир Кличко (п) та Ентоні Джошуа під час зважування напередодні поєдинку, Лондон, 28 квітня 2017 року
Володимир Кличко (п) та Ентоні Джошуа під час зважування напередодні поєдинку, Лондон, 28 квітня 2017 року

Український легендарний боксер Володимир Кличко програв Ентоні Джошуа з Великобританії у поєдинку в суперважкій вазі. Бій був зупинений в 11-му раунді.

Бій, що відбувався 29 квітня у присутності 90 тисяч глядачів на «Вемблі Арені» у Лондоні, зупинив рефері після того, як 41-річний Кличко отримав шквал ударів в 11-му раунді.

Перемога Джошуа додала йому титул чемпіона за версією WBA до його поясу IBF. Наразі він виграв всі 19 своїх професійних боїв.

Перший раз Джошуа відправив Кличка в нокдаун у п’ятому раунді. Потім у шостому раунді вже Кличко відправив 27-річного британця в нокдаун. В 11-му раунді Володимир двічі побував на підлозі рингу.

«Сьогодні виграв кращий, і це масштабна подія для боксу, – сказав після бою Володимир Кличко Sky Sports. – Двоє джентльменів боролися один з одним. Ентоні був кращим сьогодні. Це дуже сумно, що я не зробив цього сьогодні».

Президент України Петро Порошенко подякував Володимирові Кличку за боротьбу. «Дуже достойний бій. Ми з тобою, Володимире!» – повідомляється на Facebook-сторінці Порошенка.

Володимир Кличко, який домінував в суперважкому дивізіоні впродовж майже десяти років, втратив свої титули WBA, IBF, WBO, програвши Тайсону Ф’юрі в Дюссельдорфі в листопаді 2015 року.

Він також є олімпійським чемпіоном, завоювавши золоту медаль на Олімпійських іграх 1996 року в Атланті.

XS
SM
MD
LG