Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки та КП «Мар’їнка» – українські силовики


Вулиці Авдіївки після обстрілів, 27 березня 2017 року
Вулиці Авдіївки після обстрілів, 27 березня 2017 року

Підтримувані Росією бойовики напередодні вкотре обстріляли житлові квартали Авдіївки зі 120-міліметрових мінометів. Про це повідомляє штаб української воєнної операції в Facebook.

За даними штабу, обстріл відбувся 29 квітня близько 20:00 години, руйнувань зазнали 3 приватних будинки по вулиці Кірова: пошкоджена покрівля та лінія електропередач, вибиті вікна, зруйнований паркан, посічені осколками стіни та брама.

«На щастя, внаслідок обстрілу жоден з місцевих мешканців не постраждав. Наразі на місці події працюють представники СЦКК та місцевого відділу поліції», - додали в прес-центрі.

У Державній прикордонній службі повідомляють, що учора близько 8-ї години вечора бойовики також обстріляли контрольний пост «Мар’їнка», що на напрямку КПВВ «Мар’їнка».

За даними прикордонників, вогонь бойовики вели з населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території, з використанням стрілецької зброї та гранатометів.

Постраждалих серед громадян та військовослужбовців немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали, зазначає Держприкордонслужба

Усього впродовж минулої доби, як повідомляє штаб української воєнної операції, бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Двоє українських бійців загинули, ще четверо отримали поранення.

В угрупованні «ДНР» повідомляють про 43 випадки порушення «режиму тиші» з боку українських силовиків.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG