Доступність посилання

ТОП новини

Президент змінив керівників управлінь СБУ у семи областях


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко звільнив керівників управлінь Служби безпеки України у Києві й Київській області, Одеській, Харківській, Житомирській, Вінницькій, Львівській та Чернігівській областях. Відповідний указ оприлюднений на сайті президента.

Іншим указом президент призначив нових керівників у шість регіональних управлінь – у всі згадані вище, крім Чернігівського.

Зокрема, президент звільнив з посади керівника управління СБУ у Львівській області Віктора Андрейчука і призначив на цю посаду Олександра Ткачука.

Також Порошенко звільнив з посади керівника Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області Степана Грещука і призначив на цю посаду Сергія Семочка.

Замість Едуарда Кріцина керівником управління СБУ в Харківській області став Андрій Носач.

Також президент звільнив Володимира Пахнюка з посади керівника управління СБУ в Житомирській області і призначив на цю посаду Віктора Панасюка.

Крім того, глава держави звільнив Ігоря Шкурата з посади начальника управління СБУ у Вінницькій області і призначив на цю посаду Володимира Пахнюка, який раніше очолював управління СБУ на Житомирщині.

Таокж указом президента з посади керівника управління СБУ в Чернігівській області був звільнений Олександр Довженко, він призначений на посаду керівника управління СБУ в Одеській області замість Сергія Батракова.

Без керівника поки що залишається управління СБУ в Чернігівській області.

З чим пов’язані кадрові перестановки – в указі президента не згадано.

XS
SM
MD
LG