Доступність посилання

ТОП новини

Від початку доби на Донбасі поранений один військовослужбовець – штаб АТО


Від початку поточної доби через обстріли підтримуваних Росією на Донбасі поранень зазнав один український військовослужбовець. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.

«Російсько-окупаційні війська не припиняють збройних провокацій проти сил АТО. Від початку доби зафіксовано 19 обстрілів позицій Збройних сил України», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, сьогодні обстріли бойовики здійснювали, зокрема і з використанням важкого озброєння, на всіх напрямках.

Під вогонь сепаратистів потрапили території в районах населених пунктів Павлопіль, Красногорівка, Гнутове, Лебединське, Новогригорівка, Авдіївка, Троїцьке, Кам’янка, Зайцеве, Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Новоолександрівка.

На сайтах угруповань «ДНР» та «ЛНР» інформації про обстріли упродовж дня немає. Водночас донецькі сепаратисти повідомили, що упродовж тижня українська сторона понад 300 разів порушила режим припинення вогню. Луганські бойовики повідомили, що ЗСУ за тиждень випустили в бік підконтрольних угрупованню «ЛНР» територій понад тисячу боєприпасів.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG