Доступність посилання

ТОП новини

На території історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» сталася пожежа


Чи працюватиме комплекс після інциденту найближчими днями – керівництво Національного заповіднику «Хортиця» не повідомляє
Чи працюватиме комплекс після інциденту найближчими днями – керівництво Національного заповіднику «Хортиця» не повідомляє

У Національному заповіднику «Хортиця» на території історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» сталася пожежа. 8 травня близько 15:00 спалахнув один із куренів, в якому експонувалася козацька зброя.

«Спалахнула стріха на одному з куренів на «Запорізькій Січі» – верхівка стріхи, тобто це не проводка, не всередині щось, а саме верхівка стріхи і звідти пішла пожежа. Почав горіти очеретяний дах. Своєчасно наші працівники і відвідувачі зреагували – почали власними силами гасити пожежу, викликали пожежні автомобілі, підключили гідрант, почали локалізовувати пожежу і евакуйовувати експонати. Наші працівники своєчасно встигли все евакуювати. Всі предмети, що були тут на виставці врятовані», – розповів генеральний директор Національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко.

Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Чи працюватиме комплекс після інциденту найближчими днями – керівництво Національного заповіднику «Хортиця» не повідомляє.

XS
SM
MD
LG