Доступність посилання

ТОП новини

PR-директор: Джамалу не пустили на червону доріжку під час церемонії відкриття «Євробачення»


Джамала
Джамала

PR-директор Джамали Денис Козловський заявляє, що під час офіційної церемонії відкриття міжнародного конкурсу «Євробачення-2017» співачку не пустили на червону доріжку.

«Джамалі заборонили йти на червону доріжку. Дивно, чи не правда, що переможцю попереднього року, який привіз Євробачення в Україну, забороняють там з’являтися. У результаті не сфотографувався там тільки ледачий. До речі, у Стокгольмі Манс Зелмерлев зустрічав усі делегації саме на червоній доріжці. «Такий регламент нашого конкурсу», – пояснив режисер червоної доріжки в Україні. Ми дуже поважаємо правила, тому послухалися і не пішли», – написав Козловський на своїй сторінці в Facebook.

«На церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали – кордони поліції, нацгвардія, УДО охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися, але пропустити не могли. Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, простої інструкції ... нічого», – зазначив він, додавши, що пізніше з’ясувалося, що команда переможниці минулорічного конурку отримала мінімальний допуск до території проведення конкурсу в Києві.

Організатори конкурсу наразі не коментували це повідомлення Козловського.

7 травня у Києві відбулася офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017». У заході брали участь делегації 42 країн-учасниць пісенного конкурсу. Джамала також брала участь у заході.

Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня на офіційній сцені «Євробачення-2017» у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Україну цього року на «Євробаченні» представлятиме гурт О. Тorvald із піснею Time.

НА ТЕМУ «ЄВРОБАЧЕННЯ-2017»:

(Репетиція пісні «Time» українського гурту O.Torvald напередодні відкриття Євробачення)

(Офіційне відео пісні Time гурту О.Тorvald, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2017»)

У проморолику «Євробачення-2017» показали український Крим

Фоторепортаж: У столиці відкрилася фан-зона «Євробачення» – Eurovision Village

XS
SM
MD
LG