Доступність посилання

ТОП новини

Через події 9 травня відсторонили керівника Мелітопольської поліції – Князєв


На період службової перевірки щодо дій поліції 9 травня від виконання службових обов’язків відсторонений керівник Мелітопольського міського відділу поліції Запорізької області Юрій Буланов, повідомив 10 травня в Дніпрі голова Національної поліції України Сергій Князєв.

За його словами, 9 травня у Мелітополі під час масових заходів використовувалися «сепаратистські символи», на які місцева поліція належним чином не реагувала.

«Деякі учасники мітингу використовували сепаратистську символіку, і дані правопорушення не були належним чином зареєстровані місцевою поліцією», – сказав Князєв.

Він повідомив, що з пропозицією службової перевірки щодо дій мелітопольської поліції до Національної поліції звернулось керівництво поліції в Запорізькій області.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про звільнення керівника головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Ігоря Репешка й керівника поліції Дніпра Андрія Бідила, а також заступників щодо забезпечення громадської безпеки через сутички під час акцій 9 травня в місті.

XS
SM
MD
LG