Доступність посилання

ТОП новини

Журналіст «Схем» став одним із фіналістів конкурсу «Честь професії»


Журналіст програми «Схеми» Сергій Андрушко та заступник керівника будинку відпочинку ДП «Конча-Заспа» Ігор Колесник
Журналіст програми «Схеми» Сергій Андрушко та заступник керівника будинку відпочинку ДП «Конча-Заспа» Ігор Колесник

Журналіст програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший», Сергій Андрушко потрапив у список фіналістів VII щорічного конкурсу професійної журналістики «Честь професії-2017».

Фіналістів оголосили організатори на своєму сайті 11 травня.

У шорт-лист увійшли одразу два сюжети Сергія Андрушка. У номінацію «Найкраще подання складної теми» потрапив спецрепортаж «Захоплені береги» про те, як високопосадовці – народні депутати, політики, державні службовці – масово забудували своїми віллами береги українських річок та водойм, обмеживши високими парканами безкоштовний і безперешкодний доступ до води громадянам. Всього у цій номінації подавали 135 конкурсних робіт.

У номінації «Найкраще подання резонансного матеріалу» представлений спеціальний репортаж Андрушка «Гра в імітацію», присвячений реформі державної служби, після якої чиновників категорії «А» на посаду відбирає спеціальна комісія. У цій номінації всього були представлені 83 роботи.

За інформацією організаторів, цього року для участі в конкурсі подали майже півтисячі журналістських робіт, імена переможців будуть оголошені під час офіційної церемонії нагородження 19 травня.

Конкурс професійної журналістики «Честь професії-2017» проводить Незалежна асоціація телерадіомовців та Українська асоціація медіа-бізнесу (попередня назва – Українська асоціація видавців періодичної преси).

Реформа держслужби: гра в імітацію («Схеми» | Випуск №104)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:25:09 0:00

XS
SM
MD
LG