Доступність посилання

ТОП новини

Суд в Дніпрі арештував ще трьох підозрюваних у причетності до інцидентів 9 травня


У Дніпрі 9 травня на акціях до Дня перемоги сталися сутички, за даними поліції, 14 людей постраждали
У Дніпрі 9 травня на акціях до Дня перемоги сталися сутички, за даними поліції, 14 людей постраждали

Суд в Дніпрі обрав запобіжний захід ще трьом підозрюваним у причетності до інцидентів 9 травня – тримання під вартою. Відповідне рішення у п’ятницю ухвалив Соборний районний суд Дніпра.

За ухвалою суду, чоловіків утримуватимуть під вартою два місяці.

Раніше, 12 травня, у Дніпрі суд обрав запобіжних захід щодо одного підозрюваного –тримання під вартою строком на два місяці.

Як поінформували правоохоронці, усі затримані проходять у справах за трьома статтями - хуліганство, масові заворушення та спричинення тілесних ушкоджень.

У Дніпрі 9 травня під час ходи до Монументу слави представників Соціалістичної партії і партії «Опозиційний блок» між ветеранами АТО, молодими людьми спортивної зовнішності і поліцією сталися сутички. Поліція застосувала кийки, постраждали кілька ветеранів АТО, одного з розбитою головою забрала «швидка допомога». Загалом, за даними поліції, постраждали 14 людей.

10 травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив керівника Нацполіції Дніпропетровщини Ігоря Репешка і призначив на його місце Віталія Глуховерю, який раніше обіймав посаду керівника Дніпровського інституту внутрішніх справ.

XS
SM
MD
LG