Доступність посилання

ТОП новини

У заяві Авакова побачили натяк на сексуальне насильство в українських СІЗО


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков 14 травня прокоментував інцидент на конкурсі «Євробачення-2017» у Києві, коли чоловік оголив на сцені свої сідниці під час виступу співачки Джамали.

«Поки ця ганьба країни зможе реалізовувати своє «хобі» в тюремній камері ізолятора тимчасового тримання. Щоправда, показувати зад тамтешнім мешканцям, насолоджуючись своїм «хобі», я б йому не радив», – написав міністр у Facebook, додавши, що чоловік затриманий на 72 години до суду з обрання запобіжного заходу.

Водночас це висловлювання Арсена Авакова спричинило обурення багатьох користувачів соціальної мережі.

«Седюк (чоловік, який вибіг на сцену – ред.) – чувак, який вичерпав себе. Прекрасний за часів троллінгу Мадонни і нудний у нескінченних стрінгах. Але загрожувати насильством за цю витівку...» – написав журналіст Осман Пашаєв.

«Арсен Аваков повідомив, що дурня, який оголив зад на «Євробаченні», в українській в'язниці можуть зґвалтувати. А що зробив для просування України в Європу ти?» – риторично запитує заступник генерального директора телекомпанії ATR Айдер Муждабаєв.

«І чим міністр внутрішніх справ України, який глузує з насильства в камерах СІЗО, відрізняється від Кадирова в Чечні?» – відзначає журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач.

Інцидент на фінальному концерті музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві відбувся під час виступу переможниці попереднього такого конкурсу, співачки Джамали. Як повідомив міністр Аваков, за цю витівку затриманому чоловікові може загрожувати від штрафу до 5 років позбавлення волі.

XS
SM
MD
LG