Доступність посилання

ТОП новини

У Кам’янському через мовне питання стався конфлікт зі стріляниною, поранена людина


На Дніпропетровщині через мовне питання у Кам’янському стався конфлікт зі стріляниною, одна людина поранена. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в обласній поліції Дніпропетровщини.

За даними поліції, інцидент стався у неділю, 14 травня.

«Попередньо нам справді відомо, що конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів українською мовою. Йому зробили зауваження особи, яких він перевозив», – зазначили в поліції.

У поліції зазначають, що пораненим є таксист, який прибув на допомогу водієві таксі, що перевозив цих громадян.

«До поліції надійшло повідомлення, що таксист затримав людей, які зробили кілька пострілів у бік його колеги. До відділення поліції був доправлений чоловік, у якого було вилучено пістолет Макарова та телескопічну палицю, з місця події було вилучено 9 гільз, на місці виявлено сліди крові на асфальті. Було опитано таксиста, який пояснив, що в нього був виклик – підвезти трьох осіб від кафе до місця призначення, під час переїзду і виник конфлікт», – додали в поліції.

Водночас правоохоронці офіційно не підтвердили інформацію про те, що затриманим є охоронець народного депутата Дмитра Яроша, зазначивши, що у чоловіка при собі був паспорт та військове посвідчення, він є учасником бойових дій.

У понеділок помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив Радіо Свобода, що людиною, яка вистрілила в таксиста, був охоронець Дмитра Яроша.

«Так, це охоронець Яроша Михайло Навроцький, він брав участь у Революції гідності, воює в найгарячіших точках Донбасу. Цю ситуацію як розцінюю як трагедію: постраждала людина, яка не брала участі в цьому конфлікті. Почалась масова заворуха, і вийшло так, що Михайло вистрілив... Дружина постраждалого вже зустрілась з Дмитром Ярошем, він надав фінансову підтримку на лікування. Стан постраждалого оцінюють як важкий стабільний. Кінцівка функціонує, кровообіг відновлено», – сказав Ростислав Винар.

Правоохоронці за фактом цього інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство», підозрювана особа затримана.

XS
SM
MD
LG