Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі український військовий поранений


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі один український військовий поранений.

Як повідомляє прес-центр штабу, інтенсивність обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків зменшилась, сьогодні вони 11 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

За даними штабу, на приморському напрямку зафіксовано найбільше фактів застосування зброї, сепаратисти вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по укріпленнях ЗСУ біля Широкина, Гнутового, Водяного, а біля Мар’їнки – з 82-міліметрових мінометів.

На донецькому напрямку, як стверджують у штабі, вранці проросійські бойовики з БМП й великокаліберних кулеметів обстріляли один з опорних пунктів ЗСУ біля Луганського, вдень один раз сепаратисти застосували зброю проти підрозділів українських військових біля селища Зайцеве.

У штабі зазначають, що на луганському напрямку бойовики один раз порушили «режим тиші» біля Кримського.

В угрупованні «ДНР» заявили, що минулої доби ЗСУ обстріляли низку населених пунктів, зокрема Ясинувату, Спартак, Жабічеве, Пікузи (колишнє Комінтернове), Саханку. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що минулої доби українські військові сім раз порушили режим припинення вогню.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG