Доступність посилання

ТОП новини

Понад 850 тисяч гривень витратив заступник міністра енергетики Прокопів на автівку – #Точно


Заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Ігор Прокопів придбав собі нову автівку за 858 685 гривень. Така інформація міститься у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, що виконують функції держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Як свідчать дані реєстру, Ігор Прокопів придбав нову Toyota Camry в автомобільного дилера ТОВ «Класик-Авто», який зареєстрований в Івано-Франківську.

У квітні 2014 року Ігор Прокопів був призначений заступником голови правління НАК «Нафтогаз України». Згодом, у серпні того ж року, очолив державне підприємство «Укртрансгаз». 19 квітня 2017 року Кабінет міністрів України призначив Прокопіва на посаду заступника міністра енергетики і вугільної промисловості.

Як стало відомо з електронної декларації, яку Прокопів подав перед призначенням на посаду заступника міністра, його родина володіє двома будинками, двома гаражами, квартирою в Києві, низкою коштовних швейцарських годинників, боргових цінних паперів в «Альфа-банк» на суму понад 6 мільйонів гривень, бенефіціарні права на три підприємства ТОВ «Крокурс-Станіслав», ПП «Калан» і ТОВ «Урслевел».

Минулого року Ігор Прокопів, перебуваючи на посаді директора державного підприємства «Укртрансгаз», отримав зарплатню у розмірі 13 216 072 гривень, а також гонорарів від «Укрспецтрансгаз» на суму 207 954 гривень.

XS
SM
MD
LG