Доступність посилання

ТОП новини

Сторона захисту охоронця Яроша оскаржує його утримання під вартою


Сторона захисту охоронця народного депутата України Дмитра Яроша, підозрюваного в пораненні таксиста, оскаржує запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомив його адвокат Сергій Погосян.

За даними адвоката, скарга на рішення суду подана до апеляційного суду області.

Як розповів адвокат в коментарі Радіо Свобода, сторона захисту наполягатиме на домашньому арешті підозрюваного з огляду на стан його здоров’я.

«У нього такий стан, що він має лежати в стаціонарі. У нього сильні головні болі, німіють руки, блювота постійна, в СІЗО йому дають лише анальгін. Вчора робили СМЕ. У нього сильна гематома на голові, встановили, що перелому щелепи і черепа немає, все. Мене дуже турбує стан його здоров’я. Я сьогодні зробив запит до СІЗО, щоб мені офіційно відповіли, який у нього діагноз і які препарати йому дають. Ці документи будуть необхідні для апеляції», – сказав Погосян.

14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, одна людина поранена. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу.

У поліції офіційно не підтвердили інформацію про те, що затриманим є охоронець народного депутата Дмитра Яроша, однак помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив Радіо Свобода, що людиною, яка вистрілила в таксиста, був охоронець Дмитра Яроша.

XS
SM
MD
LG