Доступність посилання

ТОП новини

Жебрівський повідомив про можливість запуску поїзда Костянтинівка – Львів


Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про ймовірність відкриття залізничного сполучення між Костянтинівкою Донецької області та Львовом. Про це він написав на сторінці у Facebook.

«Укрзалізниця» таки планує відкрити пряме залізничне сполучення між Костянтинівкою та Львовом. Про це на виїзному засіданні бюджетного комітету Верховної Ради в Краматорську повідомив представник Міністерства інфраструктури. Ми багато разів звертались до «Укрзалізниці» та Мінінфраструктури з пропозиціями відновити таке сполучення», – написав Жебрівський.

Він не вказав, чи були озвучені конкретні дати реалізації таких намірів, але додав, що рішення важливе для поєднання сходу країни із заходом.

Мінінфраструктури, підвідомчою організацією якого є «Укрзалізниця», офіційної інформації про відповідне рішення поки не надає.

Відстань до Львова від Костянтинівки перевищує 1200 кілометрів.

Костянтинівка – це кінцева залізнична станція у місті Донецької області, далі якої українські поїзди не їдуть, бо попереду лінія розмежування і захоплені бойовиками території.

XS
SM
MD
LG