Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: чоловік поранений через обстріл Авдіївки з «Градів»


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 21 травня 2017 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 21 травня 2017 року

Поліція Донецької області заявляє про поранення місцевого жителя Авдіївки 23 травня внаслідок обстрілу міста з «Градів». Як написав на своїй сторінці у Facebook заступник голови Національної поліції – начальник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін, обстріл здійснили бойовики угруповання «ДНР» близько 16:30.

«Авдіївка. Близько 10 хвилин тому бойовики з «Градів» обстріляли стару частину міста. Снаряди потрапили в будинки на вулиці Колосова, 96 та Леваневського, 3. На щастя, ніхто не постраждав. На вулиці Лермонтова, 45 поранення в голову отримав чоловік. На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції», – написав Аброськін.

Про те, в якому стані перебуває поранений, інформації немає.

Бойовики поки що обстріл Авдіївки не коментують, водночас звинувачують українських військових в обстрілах своїх позицій протягом доби.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

Як повідомила прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер, 24 травня в Мінську відбудеться чергове засідання із врегулювання ситуації на Донбасі.

За останніми даними ООН, за час конфлікту загинули близько 10 тисяч людей, поранені понад 22 тисячі серед українських військових, цивільних осіб та сепаратистів.

XS
SM
MD
LG