Доступність посилання

ТОП новини

КПВВ «Мар’їнка» зупинив роботу через обстріл – прикордонники


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 21 травня 2017 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 21 травня 2017 року

Контрольно-пропускний пункт «Марїнка» в Донецькій області тимчасово зупинив роботу через обстріл бойовиків, повідомляють прикордонники. За їхніми даними, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

«Близько 11:30 незаконні збройні формування відкрили вогонь в напрямку контрольного поста «Мар’їнка», розташованого на дорожньому коридорі через лінію розмежування. Обстріл вони здійснюють з боку лісосмуги на околиці населеного пункту Олександрівка, що на тимчасово неконтрольованій території. Попередньо встановлено, що російські найманці використовують гранатомети і 82 міліметрові міномети», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Востаннє про обстріл контрольного посту «Мар’їнка» Держприкордонслужба повідомляла 17 травня, тоді правоохоронці евакуювали 140 дітей через влучення снаряда в стіну спортивної школи в Мар’їнці.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

За останніми даними ООН, від початку збройного конфлікту на сході України загинули майже 10 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG