Доступність посилання

ТОП новини

Аварія потяга на Хмельниччині: травмовані діти


У Хмельницькій області, на залізничній станції Нігин Кам’янець-Подільського району, пасажирський потяг №139 «Київ — Кам'янець-Подільський» зіткнувся з поїздом, навантаженим щебнем, який стояв на станції. Аварія сталась о 6:40 ранку. У пасажирському поїзді їхала велика група дітей.

«Внаслідок зіткнення з маневровим локомотивом стався схід локомотива і перших двох вагонів пасажирського поїзда 139 «Київ – Кам'янець-Подільський». Жертв немає. Особлива обставина у тому,що пасажирами цих вагонів були діти, у кількості 104 особи. Лікарями «швидкої допомоги» шпиталізовано 4 дитини і 1 дорослий. За попередньою інформацією, вони зазнали забоїв. Організоване вивезення пасажирів автобусами до Кам'янця-Подільського», – повідомив голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун на свой сторінці у Фейсбук.

Управління ДСНС у Хмельницькій області повідомляє, що загалом травм зазнали шестеро пасажирів: «Внаслідок зіткнення перекинулись локомотив та 2 вантажних вагони з щебенем, зійшли з рейок локомотив та пасажирський вагон. В пасажирському поїзді знаходилась 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, з них 4 дітей (отримали легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини)», – повідомляють рятувальники.

Для інформування про потерпілих «Укрзалізниця» надала контактний телефон: +380733360303.

XS
SM
MD
LG