Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Свобода і «Радіо-Ера» змінюють формат співпраці


Радіо Свобода і «Радіо-Ера» працюють над створенням нового проекту, який поєднає радійну аудиторію з телевізійною.

Із 29 травня формат співпраці буде змінено – в ефірі залишається вечірній блок програм по буднях та проект «Радиво» щосуботи.

«Ми дякуємо Радіо-Ера за партнерство, – сказала головний редактор Київського бюро Радіо Свобода Інна Кузнецова, – і розуміємо прагнення колег змінюватись, освоювати нові форми роботи, щоб надавати аудиторії продукт одночасно конкурентоспроможний на радіо і телебаченні. Зараз перебуваємо у переговорному процесі, сподіваємося, що зможемо підготувати такий спільний проект на початок нового сезону. Тим часом з 29 травня ранковий ефір Радіо Свобода можна почути на сайті www.radiosvoboda.org».

«Ми високо цінуємо тривалу та плідну співпрацю з Радіо Свобода, тому зацікавлені у тому, щоб надавати нового змісту існуючим форматам та шукати нові задля того, щоб і надалі продукувати якісний інформаційно-аналітичний продукт та доносити його до якомога більшої аудиторії», – зазначив виконувач обов’язки генерального директора та головний редактор «Радіо-Ера» Віталій Дикий.

Від 2011 року в ефірі «Радіо-Ера» виходив спільний проект з Радіо Свобода. Інформаційно-аналітичні програми транслювалися по буднях із 7:00 до 8:00 години та з 20:00 до 21:00. Протягом спільного прямого ефіру журналісти разом з гостями студії обговорюють теми, важливі для України та світу. Крім того, щосуботи о 17:00 годині виходить програма «Радиво» з Володимиром Носковим. Від 29 травня в ефірі залишиться вечірній блок програм із 20:00 до 21:00 по буднях та проект «Радиво».

XS
SM
MD
LG